[ad_1]
کوالالامپور: پلیس به ساکنان ساکن 14 شهرک اینجا تحت فرمان کنترل پیشرفته ترافیک (EMCO) توصیه کرده است که با افسران وظیفه در مناطق خود اطلاعات را بررسی و دریافت کنند.
عزمی ابو کسیم ، رئیس پلیس شهر کمات داتوک ، همچنین مردم را تشویق کرد که در صورت بروز سردرگمی یا بروز مشکلی ، به ایستگاه های بازرسی مربوطه خود بروند.
“دولت EMCO را در این شهرک ها معرفی کرده است تا گسترش Covid-19 را محدود کند.
وی روز یکشنبه (4 ژوئیه) در بیانیه ای گفت: “برای تسهیل کار ساکنان این مناطق ، به آنها توصیه می کنیم که از کارمندان کشیک اطلاعات را بررسی و کسب کنند.”
وی گفت این برای جلوگیری از اطلاعات نادرست ساکنان است.
“پلیس همچنین مایل است روی روش عملیاتی استاندارد در کوالالامپور تأکید کند ، که به ساکنان اجازه می دهد مناطق مربوطه را به دلایل امنیتی ، بهداشتی ، اضطراری و رفاهی ترک کنند.
وی گفت: “ساكناني كه واكسن را مرتب كرده اند نيز حق مراجعه به مراكز واكسيناسيون را دارند.”
با این حال ، کم ازمی گفت که ساکنانی که دستبندهای صورتی دارند و منتظر نتیجه آزمایشات غربالگری هستند ، مجاز به بیرون رفتن برای واکسیناسیون نیستند.
وی از جامعه برای همکاری شان تشکر کرد.
وی گفت: “ما باید با هم كار كنیم تا شیوع Covid-19 را محدود كنیم. كسانی كه اطلاعات یا س questionsالی دارند می توانند با شماره تلفن 03-2115 9999 با شماره تلفن تماس بگیرند یا به نزدیكترین ایستگاه پلیس مراجعه كنند.”
[ad_2]